Tabără pentru copii și tătici

TabaraWeb

Prima tabără pentru tătici și copii, organizată de către Fundația EGM  în parteneriat cu Asociația Bărbaților Creștini.

Perioada: 24-29 iunie 2014

Locul: Centrul de tabere Vlăhița, județul Harghita

Cine poate veni?

Tătici împreună cu copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Pentru orice situație specifică legată de vârsta sau situația copiilor va rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

De ce să vii în tabără?
În cadrul taberei se urmărește crearea unui cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania tatălui. Prin intermediul activităților organizate, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele.

Ce vom face în tabără?

Drumețiile montane, exercițiile din Parcul de Aventură (Balu Park), jocurile și competițiile sportive, vizitarea obiectivelor turistice, activitățile creative, discuțiile tematice și jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu părinții și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului. Vă puteți aștepta să legați prietenii noi cu alți tăticii, iar copiii se pot aștepta să cunoască și să se distreze în compania altor copii. Ne dorim un timp în care mișcarea, aventura, buna dispoziție să ne scoată dintr-o viață de rutină și să ne ajute să ne bucurăm din plin de relațiile din familie și de relațiile cu prietenii.

Care este costul taberei?

Contribuțiile pentru participare sunt flexibile și lasă loc pentru opțiune în funcție de buget și în funcție de preferințele legate de confort. Vor fi două categorii de confort – categoria 1 și categoria 2. De asemenea contribuțiile de participare vor fi diferite pentru adulți și pentru copii.

Contribuții pentru participare:

Categoria 1 – cazare în cameră cu 2-3 paturi și baie proprie

Adult – 520 RON

Copil – 430 RON

Categoria 2 – cazare în cameră cu 3-4 paturi cu baie comună pentru 2-3 camere

Adult – 430 RON

Copil – 380 RON

Contribuția este menită să acopere cheltuieli legate de cazare, 3 mese zilnice, hrană în timpul drumețiilor, intrare în parcul de aventură, și materialele aferente jocurilor și activităților.

IMPORTANT

Dacă îți dorești să te bucuri alături de noi, dar bugetul din acest an nu îți permite, poți totuși să ne comunici dorința ta. Intenționăm să oferim căteva burse de tabără prin bunăvoința unor alți tătici și spotribuții pentru participare.

Daca doresti sa te incri in tabara, te rugam sa completezi formularul de inscriere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: